U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bart HakstegeBart HakstegeWie zijn wij?

Aannemersbedrijf Hakstege is een eenmanszaak van Bart Hakstege. Het bedrijf is gestart in juni 2008 en heeft sindsdien succesvol verschillende projecten afgerond. 

Doordat wij beschikken over alle benodigde vakdiploma's kunnen wij zowel kleine als grote projecten aannemen. Wij regelen voor u het gehele bouwproces. Hiervoor maken wij, indien nodig, gebruik van onze goede contacten met verschillende onderaannemers. Wij realiseren uw wensen vakkundig en met de minst mogelijke overlast. Op de pagina Diensten leest u meer over ons aanbod.

 

Waar staan wij voor?

Aannemersbedrijf Hakstege staat voor vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij zien het als onze plicht om werk af te leveren dat voldoet aan de eisen en verwachtingen van de klant. Door jarenlange werkervaring zijn we in staat u uitstekende kwaliteit te leveren. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de kosten zo laag mogelijk blijven en dat de kwaliteit en garantie gehandhaafd blijft. Bij ons is de prijs-kwaliteit verhouding dan ook optimaal. 

Wilt u geheel vrijblijvend een passende offerte? Neem dan contact met ons op.